Kulturhus Denekamp is altijd op zoek naar Dinkellanders die er plezier in hebben om samen met anderen in het Kulturhus Denekamp levendig te maken en te houden. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Kom dan eens langs bij het Kulturhus!

balie

Baliemedewerkers(sters) Kulturhus Denekamp

Vind je het leuk om gasten welkom te heten? Beantwoord je graag vragen, en vind je het leuk om mensen te helpen?
Dan ben jij geschikt als baliemedewerker! Aan de balie in het Kulturhus van Denekamp zorg jij ervoor dat de gast een goede eerste indruk krijgt van het Kulturhus. Als baliemedewerker(ster) zijn er veel voorkomende werkzaamheden, waaronder mensen welkom heten en de telefoon beantwoorden. Je bent het aanspreekpunt voor bezoekers in het Kulturhus en geeft hen advies en informatie.
Beschik je over goede computervaardigheden, ben je gastvrij, enthousiast en houd je van veel interactie met bezoekers en gevarieerd werk?
Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je tel.nr. en we nemen contact met je op! Telefonisch 0541 745300 ( Vragen naar Karin Snijders- Fischer)
 

 

 

 

ober

 

Barmedewerkers (sters) Kulturhus Denekamp

 
De barmedewerker(ster) zorgt doordeweeks (dagdeel) of tijdens evenementen voor de verkoop van koffie/thee en drankjes aan de bar in de gezellige ontmoetingsruimte van het Kulturhus Denekamp.
Vind je het leuk om onze bezoekers een fijne avond te bezorgen? Weet jij een goede sfeer te creƫren en vind je een praatje met bezoekers leuk, zowel op rustige als op drukbezochte avonden?
Kun je met geld omgaan? Ben je minimaal 18 jaar en herken je jezelf in de volgende eigenschappen: klantvriendelijk, sociaal, multitasker, gezellig, alert? Dan maken we graag kennis! Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je tel.nr. en we nemen contact met je op! Telefonisch 0541 745300 ( Vragen naar Karin Snijders- Fischer)