Op zaterdagavond 6 april 2024 staat het Kulturhus Denekamp in het teken van een bruisende quizavond die je niet wilt missen.
Stel je eigen team samen, nodig je vrienden, familie of collega's uit, en bereid je voor op een avond vol uitdaging, plezier en natuurlijk competitie!

Dennis van QuizTijd komt naar Kulturhus Denekamp en hij neemt elke maand een toffe quiz mee! Win je deze quiz? Dan neem jij de felbegeerde wisselbokaal mee naar huis! Maak je op voor vragen uit allerlei categorieën zoals muziek, eten & drinken, geneeskunde, geografie en nog veel meer. Je kunt met een team meedoen van maximaal 5 personen.

De quizzen bestaan uit acht rondes, met elke keer een kleine pauze na 2 rondes, waarin we gezamenlijk de antwoorden doornemen. Terwijl we ondertussen ongetwijfeld kreten zullen horen als “ik zei het toch!” en “YES!“.

Over de presentator & QuizTijd
De quizzen van QuizTijd zijn zeer divers. Van een muziekquiz tot een sportquiz en van een ‘Gaut maar Faud’ quiz tot Twentequiz. Vanaf 6 april presenteert QuizTijd elke maand een leuke quiz bij Kulturhus Denekamp!

Pubquizavonden:
Zaterdag 18 mei