Benieuwd naar het heden, verleden of toekomst? Voor een spirituele avond én antwoorden, ben je bij Johan Groothuis op de juiste plek.

Medium Johan is heldervoelend & helderziend, paragnost en magnetiseur.

Door het ‘lezen van voorwerpen’ zoals foto’s of sieraden krijgt Johan informatie door die op dat moment belangrijk of noodzakelijk is voor de eigenaar van het voorwerp. Deze avond mag je één voorwerp of foto meenemen.

Wat mag je verwachten?
Johan Groothuis vertelt hierover: “als medium kan ik waarnemingen doen via foto’s, kaartleggen (tarot) of via voorwerpen (psychometrie). Het is voor mij mogelijk om met overledenen in contact te treden. Zonder hulpmiddelen kan ik echter ook waarnemingen doen. Wanneer ik waarnemingen doe, stem ik af op de persoon die tegenover mij zit. Hierbij word ik bijgestaan door mijn gidsen: ik krijg datgene binnen wat op dat moment voor u belangrijk is. Het is niet altijd mogelijk om op alle vragen antwoorden te krijgen. U kunt vragen stellen over het verleden, heden en de toekomst waarbij ik moet benadrukken dat ik geen concrete uitspraken mag doen over geld of doodgaan. Als medium zie ik niet alles maar ik kan wel een duidelijk zicht geven op wat is geweest, wat gaat of kan gebeuren.”
Dus wil jij weten wat Johan jou kan vertellen? Neem dan één voorwerp mee op deze bijzondere avond!