Kulturhus Denekamp

Kulturhus Denekamp heeft vele mogelijkheden wat betreft huur van ruimtes. Instellingen, verenigingen of bedrijven kunnen gebruik maken van deze ruimtes. 

Ondersteunende faciliteiten

Alle faciliteiten om uw activeiten te ondersteunen zijn aanwezig: een beamer en een groot filmdoek, dvd en cd  spelers, flip-overs en laptops met een grote tv. Elke activiteit kan worden voorzien van een lunch, diner, of een hapje en een drankje. 

Dienstverlenend

We hebben tal van mogelijkheden. Hebben we iets niet dan gaan we samen in overleg om het toch te realiseren. Kwaliteit en flexibiliteit hebben we hoog in het vaandel. 

Bereikbaarheid

Het Kulturhus is optimaal bereikbaar. Slechts 1 minuut van de bushalte en er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Zoekt u een vergaderruimte? Het Kulturhus beschikt over verschillende ruimtes die geschikt zijn voor trainingen, vergaderingen of cursussen.

We beschikken over een ruime sport & Spelzaal met een spiegelwand.

Naast de sportruimte hebben we 2 kleedkamers.

Oppervlakte: 102 m2

De zaal heeft veel mogelijkheden. Van theatershows tot congressen en van lezingen tot dansvoorstellingen. In de zaal hangt professionele apparatuur voor licht en geluid, zodat elk evenement tot een succes gebombardeerd kan worden. De tribune kan helemaal ingeschoven worden, zodat er ook ruimte is voor andere opstellingen.