Susan Smit komt vertellen over haar boeken, columns en levensfilosofie. In samenwerking met de bibliotheek Dinkelland organiseert het Kulturhus Denekamp deze lezing.

Susan Smit is schrijfster van onder andere De eerste vrouw, Gisele, Heks en Vloed. Recent is het boek Hotel Hartzeer dat ze samen met Marion Pauw schreef uitgekomen.  Daarnaast is ze bekend van haar vele artikelen en columns in de Happinez. Een lezing van Susan staat garant voor een middag gezelligheid, maar ook wijze woorden, troost en hilarische ontboezemingen komen voorbij.

Aanvang: 15.00 uur

Entree:
Bibliotheek leden: € 10,- (Indien u lid bent, dient u bij de betaling uw pasnummer te vermelden)
Niet-leden: € 12,50

SusanSmitYvetteKulkensHRklein

(Dirk Kikstra)

Datum: zondag 5 november 2017
Aanvang: 15.00

Bestel kaarten online

Bestel uw kaarten online via onderstaande knop. Na betaling ontvangt u een bevestiging van uw reservering via e-mail.
Let op: Deze e-mail is tevens uw entreekaart. Neem deze op de dag van aanvang mee.

Bestel kaarten...