Kulturhus Denekamp

vrijdag 15 november 2019

Marjon is terug. Hè, wie? Marjon, die dame van de Song-Smederij. Ze is dus terug. En hoe! Na het overweldigende succes van haar eerste theatervoorstelling komt ze nu met een gloednieuw programma, vol zelfgeschreven liedjes en prachtige verhalen. Marjon neemt je samen met haar muzikanten mee in de wereld van huwelijken, bridezilla’s, trouwjurken en weddingplanners. Met als uitgangspunt… haar eigen bruiloft! Na deze voorstelling weet je precies welke wensen je nooit, maar dan ook nooit in een gastenboek mag zetten.

Bestel kaarten...

dinsdag 26 november 2019

Een interactieve cabaretshow met zang, dans, herinneringen, een lach en een traan.

Bestel kaarten...

vrijdag 29 november 2019

“Mooi dicht bie de keuk’n en hard lachen” kopten de kranten daags na de tweemaal uitverkochte oudejaarsshow van Plat Vot, het Albergse cabaret -en muziekcollectief. De reacties zijn lovend en de optredens een groot succes. Het is dan ook niet gek dat steeds meer zalen in Twente hen graag willen boeken.

Bestel kaarten...

vrijdag 13 december 2019

Joost Botman en Niels van der Gulik

Met het repertoire van Paul Simon en Art Garfunkel nemen Joost Botman en Niels van der Gulik u mee naar New York, de stad waar het beroemde Amerikaanse zangersduo ooit begon. Joost en Niels vullen de avond aan met anekdotes, verhalen en beelden uit de jaren zestig en zeventig en vertellen over de weg naar succes van Simon en Garfunkel, hun botsingen, hun professionele scheiding en het reünieconcert in Central Park in 1981.

Bestel kaarten...

zondag 12 januari 2020

Meer informatie volgt!

vrijdag 28 februari 2020

We zijn ontzettend trots, dat we ons dit theaterseizoen mogen presenteren met een productie, geheel van eigen hand. Het script is van Louise Zwake-te Nijenhuis en Karel Kunne. De titel “Een buitengewoon begin” slaat zowel op ons als theatergezelschap als op het verhaal zelf, wat u wilt!

Bestel kaarten...

zaterdag 21 maart 2020

Een heerlijke avond Cohenmuziek met humor en ontroering, in een oprechte zoektocht naar ieders persoonlijke inspiratie door de diepe ziel van Leonard Cohen: wie was hij en waarom inspireerde hij zovelen? Zanger en cabaretier Ernest Beuving doet Leonard Cohen herleven en via imitaties en persiflages laat hij karikaturale tafelgastheren meepraten, van o.a. Maarten van Rossum en Nico Dijkshoorn, tot dominee Gremdaat. Marlies Claasen en Ariane Greep zingen mee en vertolken ook een aantal Cohennummers. In deze show wordt smakelijk en serieus verteld, gezongen, gedronken en gelachen.

Bestel kaarten...

woensdag 15 april 2020

Meer info volgt t.z.t.

vrijdag 24 april 2020

Afgelopen theaterseizoen heeft Christel de Laat de lachspieren van haar bezoekers zodanig goed opgewarmd dat een REPRISE van haar laatste show ‘Zijn daar nog vragen over?’ niet uit kon blijven. Theaters in Brabant kwamen stoelen te kort en boven de rivieren veroverde ze vele harten. ‘Zijn daar vragen over?’

Bestel kaarten...