zaterdag 23 juni 2018

Op zaterdag 23 juni organiseert Popkoor Reload uit Denekamp samen met Popkoor Tuesday Fever uit Tubbergen een geweldig zomerconcert in het kulturhus te Denekamp. Ook zal de drumband uit Vasse, Sint Cecilia, hieraan deelnemen.

De aanvang is om 20.00 uur en de toegang is gratis.

zondag 8 juli 2018

Showtime!! Zondag 8 juli verzorgt dansstudio By Sandra twee spetterende dansvoorstellingen in het Kulturhus Denekamp.

Bestel kaarten...

vrijdag 21 september 2018

Als het aan André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink ligt, wordt nog dit jaar de Republiek Twente opgericht. Ze hebben de rest van Nederland nu lang genoeg op hun schouders genomen.

Bestel kaarten...

vrijdag 28 september 2018

Meer dan een halve eeuw na de eerste hits van Johnny Cash weten deze Eindhovenaren van Def Americans Johnny Cash tribute de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. De songs die The Man In Black zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door Def Americans Johnny Cash tribute. 

Bestel kaarten...

woensdag 3 oktober 2018

Denk jij dat jouw gedachten door ons te lezen zijn?
Ervaar “MINDGAMES”: de meeslepende mind reading sensatie!

Bestel kaarten...

donderdag 18 oktober 2018

In kader van de maand van de Geschiedenis komt Ben Nijhuis vertellen over de geschiedenis van de Nederlandse Joden. Tijdens deze lezing komt ook het levensverhaal van Leny aan bod. Leny. Leny heeft aan Ben haar indrukwekkende verhaal verteld over haar gevangenschap in Auschwitz. Zij is een van de weinig overlevenden.

Bestel kaarten...

donderdag 15 november 2018

De Oldenzaalse gedragswetenschapper, geluksexpert en auteur van het boek Tijd voor Mij, Wendy Grouve heeft een missie; zoveel mogelijk mensen gelukkiger maken! En dat gaat ze direct doen tijdens deze interactieve lezing in kulturhus Denekamp.

Bestel kaarten...

zaterdag 17 november 2018

De jaren 50. Het zijn zware tijden voor de scheepvaart. Toch is de stemming in het havencafé opperbest. Een meisje treurt om haar grote liefde, die een zeemansgraf kreeg toen zijn schip “op zee gebleven is”.

Er zijn heel wat familieverwikkelingen en als die zich stukje bij beetje ontrafelen, blijkt er ook een luchtje te zitten aan de teloorgang van dat schip. Is die rederij wel helemaal koosjer?

Bestel kaarten...

vrijdag 29 maart 2019

Een subtiel-hilarische voorstelling over kwetsbaarheid. Over het ongemak van stilte. Alles op het randje van de gekte. Ze zei: ‘Neem een “breek”, joh.

Bestel kaarten...