Kulturhus Denekamp
zaterdag 24 september 2022

 Verplaatst van 7 januari!

In Concert
Er zijn weinig muzikanten die één gitaar kunnen laten klinken als een héle band. Mart Hillen is er zo één: hij speelt de melodie en de baspartij, en drumt tegelijkertijd op zijn gitaar. Of in de woorden van radio-dj Giel Beelen: ‘Je kunt het je niet voorstellen, maar dit gebeurt allemaal op één en dezelfde gitaar’.

Bestel kaarten...

donderdag 27 januari 2022

Verplaatst van 24 april!

In Hoe dan?!, alweer haar derde voorstelling, is Christel de Laat opnieuw ouderwets op dreef. Moeiteloos pakt ze de draad op van haar vorige shows en vertelt op volstrekt eigen wijze over haar worsteling met het leven. Dat resulteert als vanouds in weergaloos hilarische verhalen.

Bestel kaarten...

zaterdag 12 maart 2022

Een vurig en humoristisch theaterconcert in de geest van Astrid Lindgren

Op haar zestigste klom Astrid Lindgren voor het oog van de camera in een boom, terwijl ze riep: “Er staat nergens in de wet van Mozes dat oude wijven niet in bomen mogen klimmen.”

Bestel kaarten...

vrijdag 18 maart 2022

De één stond op Pinkpop en kreeg landelijke bekendheid door de finale van ‘The Voice of Holland’ te bereiken. De ander begon vijftien jaar geleden met stand-up comedy in kroegjes waar de bezoekers niet eens wisten dát er opgetreden werd. Overeenkomst: het zijn beiden podiumdieren die liever kiezen voor geluk en een fijne sfeer, dan voor roem en het grote geld. Verschil: de één kan goed zingen, de ander kan goed vertellen!

Bestel kaarten...

zaterdag 2 april 2022

Nathalie Baartman snakt naar het oude normaal!

Nathalie Baartman is terug in het theater! Met een nieuwe voorstelling waarin ze snakt! "Dat we gewoon iemand kunnen aanraken, knuffelen en omhelzen.

Bestel kaarten...

zaterdag 23 april 2022

Je hebt gelukvogels, pechvogels, en twee boeren: Mark Boer en Ton
Mentink. De één is boer en de ander heet Boer. Op de schaal van geluk
boeren ze allebei best goed. Althans, dat vinden ze zelf.

Bestel kaarten...