zaterdag 25 november 2017

25 november 2017 vindt de tweede avond van Dinkelland Live plaats. De bands die optreden deze avond zijn: Black Beats, Wolf to the moon en Solid Issue.

Bestel kaarten...

vrijdag 8 december 2017

Leer beter je eigen smaak in wijn kennen. Wat zijn de grootste verschillen en wat vind je lekker of juist niet? Welke wijn serveer ik bij mijn kerstdiner? Samen gaan we dit ontdekken tijdens een gezellige wijnproeverij, georganiseerd door How2Taste.

Bestel kaarten...

zaterdag 9 december 2017

Wa’s voest? Da’s Twents voor vuist. Wat? Gaat Baartman vechten dan?

Bestel kaarten...

woensdag 17 januari 2018

De Oldenzaalse gedragswetenschapper, geluksexpert en auteur van het boek Tijd voor Mij, Wendy Grouve heeft een missie; zoveel mogelijk mensen gelukkiger maken! En dat gaat ze direct doen tijdens deze interactieve lezing. 

Bestel kaarten...

zaterdag 17 februari 2018

Cosmos Sterrenwacht Lattrop en het Kulturhus Denekamp slaan op zaterdagavond 17 februari de handen ineen voor een bijzondere avond in het Kulturhus. De bekende wetenschapsjournalist Govert Schilling komt naar Denekamp voor een boeiende lezing "speuren naar buitenaards leven"

Bestel kaarten...

zaterdag 3 februari 2018

Jolien's Theaterhuis presenteert met trots: De sprookjesmusical van 2018, met de kinderen van theaterschool de Jeugdtheatertuin op de planken in het Kulturhus Denekamp

Bestel kaarten...