Kulturhus Denekamp
donderdag 22 september 2022

Een dynamische en interactieve voorstelling die je doet inzien dat het kundig beheren van je energie de basis is is van geluk, gezondheid en mooie prestaties.

Bestel kaarten...

zaterdag 24 september 2022

theaterconcert

In zijn nieuwe theaterprogramma Mart & Movies vertelt Mart Hillen, het jongste gitaarfenomeen van Nederland, over zijn passie voor films en de muziek die ervoor gemaakt is. Hij speelt door hem opnieuw gearrangeerde filmmuziek uit klassiekers als Titanic en Mission Impossible, maar ook uit een recente film als Bohemian Rhapsody over Queen.

Bestel kaarten...

zaterdag 1 oktober 2022

Je hebt gelukvogels, pechvogels, en twee boeren: Mark Boer en Ton Mentink. De één is boer en de ander heet Boer. Op de schaal van geluk boeren ze allebei best goed. Althans, dat vinden ze zelf.

Bestel kaarten...

vrijdag 7 oktober 2022

Met een gloednieuw programma boordevol knotsgekke typetjes en hilarische sketchen viert Twente Plat dit seizoen haar 45 jarig jubileum.

Bestel kaarten...

zaterdag 29 oktober 2022

Een heerlijke avond Cohenmuziek met humor en ontroering, in een oprechte zoektocht naar ieders persoonlijke inspiratie door de diepe ziel van Leonard Cohen: wie was hij en waarom inspireerde hij zovelen? Zanger en cabaretier Ernest Beuving doet Leonard Cohen herleven en via imitaties en persiflages.

Bestel kaarten...

zaterdag 5 november 2022

In Hoe dan?!, alweer haar derde voorstelling, is Christel de Laat opnieuw ouderwets op dreef. Moeiteloos pakt ze de draad op van haar vorige shows en vertelt op volstrekt eigen wijze over haar worsteling met het leven. Dat resulteert als vanouds in weergaloos hilarische verhalen.

Bestel kaarten...

vrijdag 2 december 2022

Cabaretier Thijs Kemperink is inmiddels een vaste gast in ons theater. En in een mum van tijd uitverkocht, dus wees er snel bij!

De ‘Bourgondische Tukker uit Albergen’, zoals hij zelf zegt, heeft zich de afgelopen jaren stap voor stap opgewerkt binnen het cabaretlandschap. Met zijn verhalende cabaretprogramma’s en herkenbare stijl met een ongekend hoge grapdichtheid heeft hij een groot publiek aan zich weten te binden. Ook in zijn zesde show gaan die verhalen door, want Thijs is halverwege. Zo denkt hij zelf.

Bestel kaarten...