zaterdag 28 oktober 2017

Wegens het succes van de voorgaande jaren wordt er dit jaar weer een "Avondje Uit" georganiseerd op zaterdag 28 oktober.

Voor u treden op: Demi Westerhof, Paul Wiefferink, het Denekamps Mannenkoor, Martin Oude Hendrikman en Musk.

Een avondje vol muziek en conferences door Dinkellandse talenten. 

Bestel kaarten...

woensdag 18 oktober 2017

Woensdag 18 oktober organiseren we in het kulturhus een Ladies Night Out.

Een gezellige avond waar veel deelnemers hun verschillende producten aanbieden.

Er is voor elk wat wils! 

Bestel kaarten...

De grote vertelkracht van Thijs Kemperink bracht hem niet alleen in Twente volle zalen, maar ook ver daarbuiten.

Bestel kaarten...

vrijdag 20 oktober 2017

Het is dit seizoen precies 40 jaar geleden, dat Twente Plat voor het eerst van zich liet horen. Met een handvol uitverkochte optredens en een fantastisch succesvolle LP werd de naam Twente Plat in recordtijd een begrip.

Bestel kaarten...

zaterdag 25 november 2017

25 november 2017 vindt de tweede avond van Dinkelland Live plaats. De bands die optreden deze avond zijn: Black Beats, Wolf to the moon en Solid Issue.

Bestel kaarten...

zondag 29 oktober 2017

Zondag 29 oktober 15.00-18.00 Een voorstelling door Karel Kunne, geïnspireerd op de ervaringen die Inge oude Nijweme en Bertie Borggreve opdeden bij hun bezoeken aan het kindertehuis Hanukkah (Ghana) en het regenwoud van Kameroen.

Bestel kaarten...

zaterdag 4 november 2017

Zaterdag 4 november 20.00-22.00 Een voorstelling door Karel Kunne, geïnspireerd op de ervaringen die Inge oude Nijweme en Bertie Borggreve opdeden bij hun bezoeken aan het kindertehuis Hanukkah (Ghana) en het regenwoud van Kameroen.

Bestel kaarten...

zondag 5 november 2017

Susan Smit komt vertellen over haar boeken, columns en levensfilosofie. In samenwerking met de bibliotheek Dinkelland organiseert het Kulturhus Denekamp deze lezing.

Bestel kaarten...

donderdag 16 november 2017

Journalist Dolf Ruesink geeft een lezing over zijn vele ervaringen en belevenissen bij zijn werk voor de Twentsche Courant Tubantia.

Bestel kaarten...

zaterdag 18 november 2017

Wijnboer, schrijver en bovenal levensgenieter Ilja Gort laat ons letterlijk en figuurlijk proeven van zijn leven in Frankrijk.

Bestel kaarten...