Kulturhus Denekamp

vrijdag 31 januari 2020

In "Dwars door de Bijbel" snelt verhalenverteller Kees Posthumu van Genesis naar Openbaringen, en weer terug. In tientallen korte verhalen, samenvattingen en liedjes gaat hij dwars door de Bijbel.

vrijdag 28 februari 2020

We zijn ontzettend trots, dat we ons dit theaterseizoen mogen presenteren met een productie, geheel van eigen hand. Het script is van Louise Zwake-te Nijenhuis en Karel Kunne. De titel “Een buitengewoon begin” slaat zowel op ons als theatergezelschap als op het verhaal zelf, wat u wilt!

Bestel kaarten...

zaterdag 21 maart 2020

Een heerlijke avond Cohenmuziek met humor en ontroering, in een oprechte zoektocht naar ieders persoonlijke inspiratie door de diepe ziel van Leonard Cohen: wie was hij en waarom inspireerde hij zovelen? Zanger en cabaretier Ernest Beuving doet Leonard Cohen herleven en via imitaties en persiflages.

Bestel kaarten...

woensdag 15 april 2020

Herkennen jullie dat gevoel van druk, druk, druk, druk zijn? Enerzijds lekker maar anderzijds bekruipt misschien jou het gevoel dat je wordt geleefd. Hoe hou je het gevoel van regisseur van je eigen leven te zijn vast als er zoveel lijkt te moeten? Een greep uit de collectie: werken, clubjes, kinderen halen en brengen, gezond koken, sporten, verjaardagen, etc.

Bestel kaarten...

vrijdag 24 april 2020

Afgelopen theaterseizoen heeft Christel de Laat de lachspieren van haar bezoekers zodanig goed opgewarmd dat een REPRISE van haar laatste show ‘Zijn daar nog vragen over?’ niet uit kon blijven. Theaters in Brabant kwamen stoelen te kort en boven de rivieren veroverde ze vele harten. ‘Zijn daar vragen over?’

Bestel kaarten...