Kulturhus Denekamp
  • woensdag 16 juni 2021

 De smartphone is niet meer weg te denken als camera

Er worden steeds meer foto’s gemaakt met de smartphone. Hij is klein, je hebt hem altijd bij je en ze worden steeds beter om mooie foto’s mee te maken. Met veel plezier inspireer ik je om anders te kijken en geef ik uitleg over de basisregels m.b.t. fotografie en het gebruik van je smartphone camera. Denk hierbij aan: instellingen, standpunt, compositie, belichting en nabewerking met je smartphone. Deze workshop is voor iedereen met een iOS of Android toestel.

  • donderdag 5 maart 2020

Haak en brei mee!
Vanaf donderdag 5 maart beginnen we wekelijks met het Breicafé. Lijkt je je gezellig om samen te handwerken in plaats van in je eentje op de bank? Kom dan de 5e gezellig langs. Iedereen die van haken of breien houdt is welkom. Ook beginnelingen. Er is altijd iemand aanwezig die kan helpen.
De toegang is gratis. Alleen de koffie/thee is voor eigen rekening

Met zo'n camera is het makkelijk mooie foto's maken!' Herken je die uitspraak en is dat ook zo? Of staat die mooie, dure camera altijd op de automatische stand? Wil jij graag écht leren hoe je mooie foto's maakt en je camera op een juiste manier gebruikt? Daniëlle legt het je graag uit. In acht lessen neemt ze je mee in de wereld van de fotografie.

Elke woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur geeft Janneke de Lat schilderles in het Kulturhus.