Ben jij op zoek naar muziekles of band coaching waarbij, naast het leren spelen op jouw favoriete instrument, plezier maken net zo belangrijk is? Kom dan bij 'De Muziekwereld' jouw muziekles volgen!

Bij ons is iedereen welkom die muziek maken leuk vindt, ook zien we je graag als je het gewoon eens wilt proberen! Voor zowel jong als oud, ongeacht opleiding, maken we aangepaste lessen zodat iedereen met veel plezier muziekles kan volgen.

Je kan dus leren hoe je de allernieuwste hits speelt of hoe je de
klassiekers nieuw leven inblaast.

Ons team bestaat uit jonge enthousiaste en conservatoriumgeschoolde docenten die op de hoogte zijn van de nieuwste en beste lesmethodes.

Daarnaast vinden we het ook belangrijk om muzikale activiteiten te organiseren, zodat leerlingen en publiek samen kunnen genieten van muziek. Denk aan voorspeelavonden, workshops, open repetities, muziekcaf√©s etc.

Waarom zou je muzieklessen nemen bij De Muziekwereld?logomuziekwereld

• geen wachtlijst
  • elk moment in het jaar beginnen en stoppen
  • de lessen worden compleet aangepast aan je eigen wensen
  • combinatie tussen instrumenten mogelijk
  • jonge, flexibele en conservatorium geschoolde docenten
  • lestijden plannen die voor jou geschikt zijn
  • persoonlijk contact
  • als je duo les wilt, mag je zelf je duo samenstellen
  • je kunt muzieklessen cadeau geven

Naast het verzorgen van muzieklessen verzorgen wij ook workshops en activiteiten die in het teken staan van educatie, teambuilding en plezier.
Deze workshops en activiteiten zijn uniek aangezien deze speciaal voor jou op maat gemaakt worden. Zo wordt jouw workshop of activiteit gegarandeerd een succes!

Wil jij 'De Muziekwereld-aanpak' ook eens in het echt ervaren? Vraag dan een gratis proefles aan, of vraag vrijblijvend naar een workshop of activiteit. Je kunt dit doen via de site: www.demuziekwereld.nl  of wandel eens naar binnen bij de popkelder van het Kulturhus!

Op deze tijden zijn de desbetreffende docenten beschikbaar in het kulturhus Denekamp:

Maandag 16.00 - 21.30 uur

Zaterdag 11.00 - 11.45 uur
Docent: Ilse
Lessen: muziek op schoot

Neem wel eerst contact op met de muziekwereld, want de docenten zijn niet permanent op deze tijden aanwezig!