Sluit je dan aan bij de Leesclub Denekamp i.o. De Leesclub Denekamp i.o. komt woensdag 19 juni bij elkaar. Je bent van harte welkom!

De Leesclub Denekamp is een initiatief van de landelijke organisatie Senia in samenwerking met de Bibliotheek Dinkelland. Landelijk zijn leesclubs in opmars. Steeds meer mensen vinden het prettig om samen met anderen over boeken te praten en het aantal leesclubs neemt toe. Een veel gehoorde opmerking is dat je door een leesclub meer aan lezen toekomt en een gesprek erover veel meerwaarde heeft.

Ook de Leesclub Denekamp i.o. bestaat uit enthousiaste mensen die graag met elkaar over boeken praten en discussiëren.
Leidraad is een lijst van moderne literatuur die is opgesteld door deskundigen van Senia. Daaruit worden 6 à 7 boeken per jaar gelezen en besproken aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven.
Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Heb je belangstelling om je aan te sluiten bij de Leesclub Denekamp i.o. kom dan naar de bijeenkomst op woensdag 19 juni van 19.00 tot 21.00 uur in het Kulturhus Denekamp, ruimte E9.

Aanmelden kan natuurlijk ook bij een van de vestigingen van de bibliotheek Dinkelland, per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 0541 -351710.