Kindercoach Sabine Wolsink

Elke ouder wil graag op een ontspannen manier zijn kind naar school zien gaan. Maar wat als het leren moeizaam gaat of jouw kind niet direct aanwijsbaar gedrag vertoont, het plezier verdwijnt en gefrustreerd raakt? Kijk dan eens anders naar concentratieproblemen, dyslexie, moeite met rekenen, slordig handschrift of AD(H)D.

Tijdens deze lezing krijgen ouders, leerkrachten of geïntresserden nieuwe inzichten voor leer- of gedragsproblemen van kinderen. Maar ook inzicht in kinderen, die niet het ‘het maximale’ uit zichzelf halen. Daarnaast ontvang je praktische tips, die direct toe te passen zijn.

Kindercoach Sabine Wolsink
Sabine Wolsink werkt sinds 2000 in het onderwijs, waarvan de laatste jaren met haar praktijk Stralende Sterren voornamelijk met kinderen die op verschillende fronten ‘vastlopen’ op school of in het dagelijks leven. “Het is geweldig om te zien dat de kinderen het zo mooi oppakken. En het prachtige is, ze gebruiken de technieken ook buiten school. Zij weten dat het klopt, je hoeft het ze alleen maar aan te reiken.” Sabine is uniek in haar lezingen die direct raken! Ze vertelt over haar werkervaringen als Davis Counselor en Coach en een over een andere kijk op leerstijlen en haar blik op ongewenst gedrag. Want achter elk gedrag van een kind zit een positieve intentie en dat maakt je toch nieuwsgierig?

Lezing
Tijdens deze lezing vertelt Sabine over haar werkervaringen als Davis Counselor en Coach. Bijvoorbeeld hoe kinderen in relatief korte tijd, het nodige inzicht en zelfvertrouwen krijgen, doordat de leerstof tijdens een Counseling op een andere manier wordt aangeboden. Ook geeft zij een blijk op specifieke denk-, leerstijlen en op ongewenst gedrag. Want achter elk gedrag van een kind zit een positieve intentie en dat maakt je toch nieuwsgierig?

Voor ouders: kom naar deze lezing als

je kind moeite heeft met schoolse taken of dyslectisch is
je jouw kind meer zelfvertrouwen gunt
je verandering wilt in het ‘onhandige gedrag’ van jouw kind
je jouw kind beter wilt begrijpen en helpen
je een pro-actieve ouder bent, die weer een blij kind wil zien
Voor leerkrachten: kom naar deze lezing als

je nieuwsgierig bent in het moeizame leerproces van een leerling
je meer inzichten wilt in denkprocessen van kinderen (én ook volwassenen)
je directe tips wilt bij druk gedrag of concentratieproblemen van leerlingen