Kulturhus Denekamp

Wilt u vitaal ouder worden?

Kom samen bewegen met de Vitalityclub! Elke maandag en vrijdag om 10 uur vertrekken we vanuit het Kulturhus.

Rouw verwerken is niet makkelijk en kan jaren duren. Iedereen doet dit op z'n eigen manier. Toch kan samen erover praten, tips delen, en vragen stellen je een stapje verder helpen in het rouwproces.

Werken aan je uithoudingsvermogen en spierkracht. Elke maandagavond geeft Mevrouw Postma gymnastiek voor senioren. Kom gerust een keertje meedoen.

Elke maandagavond van 19.45 tot 20.45

Elke woendag, vanaf 10.00. Een lekkere wandeling door de mooie omgeving van Denekamp willen maken zonder de dwang van een club of (vaste) groep? Dat kan wekelijks op de woensdagochtend. Ontdek het, beleef het, doe mee!

Is de (Hatha) Yoga een Nederlandse uitvinding? Je zou het bijna wel denken, want de Yoga is al wel zo'n veertig jaar gangbaar hier in Nederland.

Yoga is voor iedereen. Je hoef niet perse jong, soepel of krachtig te zijn. Wanneer je over een goede wil beschikt, kun je met yoga beginnen.