logo aveleijn

Aveleijn is een zorgorganisatie voor mensen met een beperking. Aveleijn is al meer dan 40 jaar een begrip in Twente. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een organisatie met ruim 2300 cliënten en zo'n 1500 medewerkers. Onze voorzieningen staan hoofdzakelijk in Midden-Twente en we breiden uit richting regio Gelderland en Noordoost Twente. Binnen Aveleijn staat de cliënt centraal. Respect en oplossinggericht werken zin twee belangrijke pijlers binnen de organisatie.
Aveleijn heeft naast verschillende projecten op het gebied van wonen ook een groot scale aan mogelijkheden wat betreft dagbesteding. Ook voor ambulante begeleiding en behandeling zijn er mogelijkheden binnen Aveleijn. Voor contact en informatie zie www.aveleijn.nl.

Ons algemene adres
Aveleijn
Grotestraat 260
7622 GW Borne

T: 074 - 255 66 00
F: 074 - 250 57 95
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aveleijn en ’t Peerke

Brasserie ’t Peerke is een werk project van stichting Aveleijn en biedt werk aan mensen met een beperking. Aveleijn is al meer dan 40 jaar een begrip in Twente. Uitgegroeid tot een organisatie met ruim 2300 cliënten en zo’n 1500 medewerkers. Met voorzieningen hoofdzakelijk in Midden-Twente en we breiden uit richting regio Gelderland en Noordoost-Twente.

Brasserie ’t Peerke wordt gerund door mensen met een beperking, gediplomeerde werknemers van Aveleijn en vrijwilligers. Wilt u ook vrijwilliger worden? Dat kan! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Gewoon even contact met ons opnemen. Langs komen kan ook. Graag tot ziens bij ’t Peerke.

Kijk voor meer informatie op www.brasserie-peerke.nl.

Adres

Oranjestraat 23
7591 GA Denekamp
Telefoon: 0541 760 022
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Cultuur & Educatie