De smartphone is niet meer weg te denken als camera

Er worden steeds meer foto’s gemaakt met de smartphone. Hij is klein, je hebt hem altijd bij je en ze worden steeds beter om mooie foto’s mee te maken. Met veel plezier inspireer ik je om anders te kijken en geef ik uitleg over de basisregels m.b.t. fotografie. Denk hierbij aan: standpunt, compositie, belichting en nabewerking met je smartphone. Deze workshop is voor iedereen met een iOS of Android toestel.

Je leert niet alleen hoe je het meeste uit je smartphone camera haalt, maar ook hoe je snel kunt nabewerken met bv. Snapseed. Bovendien leer je om slim te fotograferen zodat je je foto's ook optimaal kunt nabewerken met de handige tips en tricks die ik je mee geef.

Dit komt allemaal aan bod:
Technische tips, belichting, compositie, snel bewerken door middel van Snapseed. En in het naslagwerk wat je mee krijgt naar huis staan nog meer tips en tricks.

Wil jij ook vol zelfvertrouwen prachtige foto's maken met je smartphone?

De cursus is op donderdag 16 februari 2023 om 19.00 uur en op donderdag 16 maart 2023 om 19.00 uur.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u een mail sturen naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Cultuur & Educatie