Kulturhus Denekamp

Door zijn passie voor drummen besloot Axel door te leren op het ArtEZ Conservatorium. In 2012 heeft hij hier een bachelorsdiploma behaald, met als hoofdvak ‘Drums, Music, Jazz & Pop’. Hier is hij opgeleid tot allround musicus en drumleraar. Zijn bedrijf ‘Axeldrums’ heeft hij tijdens zijn studie opgericht, waarbij het geven van drumles en uitvoerend drummen centraal staan.

Ben jij op zoek naar muziekles of band coaching waarbij, naast het leren spelen op jouw favoriete instrument, plezier maken net zo belangrijk is? Kom dan bij 'De Muziekwereld' jouw muziekles volgen!

Altijd al graag muziekles willen hebben op bijvoorbeeld trompet, klarinet, viool, gitaar, keyboard of saxofoon? Een groep enthousiaste en bekwame muziekdocenten biedt muzieklessen aan in Dinkelland. Het zogenoemde "Da Capo" docentencollectief staat voor jullie klaar om je kennis te laten maken met je favoriete instrument en de vele mogelijkheden hiermee.

Op verschillende plaatsen in Dinkelland worden muzieklessen gegeven, waaronder Denekamp. Deze lessen worden gegeven in het Kulturhus Denekamp en in de Fermate van muziekvereniging de Eendracht. Samen met de betreffende docent wordt er een geschikte dag en tijd uitgezocht.

Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de docenten. Logo DaCapo pdfvector

De volgende muzieklessen worden er op dit moment in Denekamp aangeboden:

Docent: Erik Ekkelboom
Lessen: keyboard
Contact opnemen: 06 - 10 32 50 21

Docent: Herbert Vaneker
Lessen: gitaar
Contact opnemen: 053 - 43 44 497

Docent: Meike Abels
Lessen: viool
Contact opnemen: 06 - 22 45 93 94

Docent: Paul Gerritsen
Lessen: gitaar
Contact opnemen: 053 - 43 09 922

Wil jij meer of andere informatie mag je altijd bellen met Jordi Lensink: 06 - 20 81 24 14